1442

sitter i min lillebror säng, pillar på mina tånaglar,lyssnar på desmond dekker på mobilen och tittar på min mama som kommer in i rummet och kör catwalk för mig om och om och om och om och om igen.....hon ska på dejt. hehheh

borde dra min äckliga,insvettade kropp in i duschen. men jag orkar inte. vill bara vara trött och äcklig i albutts säng liiite till. borde kolla på sex and the city.....

hb

har varit rätt cp förkyld i några dagar nu. men nu äntligen har whisky rösten släppt lite och jag har fått en sådär fin sexig hes,rispig röst.FETT. skulle gärna jämt få vara så här.  nu sitter jag och lyssnar på elapse(föredetta 40+,eller samma med nytt namn) nya demo med Tim.låter fint, vi kom precis på att det var en blandning av han och mins musiksmak.
kekar mackor och snart ska vi titta på HORNBLOWER, det har tamejfan blivit en drog för t,och jag måste såklart sitta och titta på dom där båtfjollorna från 1800-talet med honom.jap, men jag är glad ändå, för att han är här. för nu har jag någon som kan hålla mig och min sexiga röst sällskap!!!

pyzzz

sac

äter riskaka,kollar på sex and the city och delar ett glas vatten med oskar. MYS

fredag

haha fan va typiskt. min hals är svullen mitt huvud värker min kropp hänger och min mun smakar sjuk. jag ska gå och lägga min igen och Fan vara pigg tills ikväll!


satin

Hade en förbannat fin födelsedag igår, alla runt omkring mig var så grymt snälla. Hann med ALLT. Vaknade upp hos finaste Tim med sång och paket på sängen (LLLOVE),blommor(LLLOVE),öl på rockbaren, tacos m paket hos baba i slottet,grillning i trädgården med goood dricka och slutligen Satin där jag dansa tills jag inte ville stå mer.
Och 18 jävla år, vilket jag själv och ingen runt omkring mig förstår. Jag är fan inte 18 år någonstans.om det inte vore för förmågorna med just dom siffrorna skulle jag gärna stannat som liten R.esten av mitt liv.

Det känns brabrabra... med blykebban perfekt åtsittande, vilket jag självklart förtjänar. och brabrabra att jag fortfarande har mina insikter kvar, har blivit ett helt år klokare på bara en dag. bravader.


här kommer bilder från våran avlägsna Trysilresa-





ah fast det sket sig....igen





RSS 2.0