18 and life

sitter och gör meningslösa quiz på ansiktsboken, och väntar på att min plugg vilja ska komma fram (ha ha).
imorgon köper jag en ny kamera , som är jävligt efterlängtat.
spelningen igår dög, inte så jävla drag när det är 54 betalande gäster. menmen alltid jävligt härligt med live.
och vad händer med min mage? den är fan ur funktion. toppen när man går framåtböjd om dagarna.



söndag

Lite för mycket öl igår, lite för mycket av allt igår. och ett borttaget inlägg.men en sån jävla bra kväll. ikväll är det spelning med death before dishonor, det lär bli toppen.peppad som fan.







for those i love i'll sacrifise

make my toes curl

saknar bajsungen som fan idag.  längtar tillomed att hon ska tjata på mig om sitt jävla hello kitty spel. men lek och bus landet med henne och tim blir kanon, ja tillomed bäst, i helgen.
min vecka är fu l lbokad för ovanlighetens skull, idag catcha jag up med clara som var finast, det behövde hon,jag,vi. och en fika med henne i den närmaste framtiden sitter inte dåligt. inställd körkurs imorgon, våfflor med olle på fredag, lekochbus landet och kräft skiva på lördag och death before dishonor på söndag. gött gött gött :D

nu ska jag mysa lite med limp wrist och dö lite med min bok. ciao








when life gives you lemon you paint that shit.....

försöker försöker jag försöker. gold.
forfarande inte börjat städa.







cry wanking in the darkness

det är nu 4 ½ timme sen jag skulle börja städa............. blö, det finns nog inte mycket tråkigare. och eftersom jag inte fick gå ut innan jag hade städat så är det inte så förvånande att jag sitter här. heh :(( kanske hon har rätt, tillomed jag är riktigt äcklad av mitt rum nu. 
på tisdag ska jag på gratis bio med tim ,han vann biljetter på bildizzboken, göttt,för hur jävla bra bio än är , är gratis bio tusen ggr bättre, spelar ingen roll att det är en alien film.... gratis är gott.
även om mina tankar och känslor fick överspel och fnatta ur i helgen,och trots att jag har hävt ut mig saker som jag inte alls trodde jag nånsin skulle säga så har min helg varit riktigt bra. som dom övriga helgerna med tim.





!

hej oskar jag saknar dig hejdå

i have faith

mallorca var varm varmt varmt, och skit kul. har inte skrattat så mycket på riktigt länge.toppen.snorklingen slog allt, ahhh älskart! :D nu har skolan början, och ångesten var inte  fullt så tung som den brukar vara, men den finns där och det räcker för att hela jag ska bli sjukt trött.mer än vanligt tom. blir lite räddad av bon iver,känns förjävla skönt att musik kan få en på dubbelt så bra humör,även om det inte riktigt är tillräckligt.







grotta vi va i.






off we go

Om en timme och 4 minuter beger jag mig till flygplatsen! hhhhhhhhhhhhhhhhhhehehhihihih





 

no taste without feeling

sol, vatten, grillning, bad, skipbo,bäckbildning,riktigt bra sällskap och massa mys. det får sammanfatta hästön. Det var bäst.bättre än vad jag kunnat hoppas på.








robert ville stå på vattnet.























imorgon åker jag till mallorca, antagligen. dom har bombat där igen, för tredje gången, och den sista var mot turister. så jag får väl se hur säkra vi är.


 

ssssssss


Om 5 dagar åker jag till mallorca! Det enda dåliga med det är att jag missar CDC som spelar i linde den 14.onde. det skulle varit dödligt gött att se dom, menmen att steka i solen och få solexem över hela kroppen är inte så dåligt det heller. heheeee
  Mina senaste dagar har varit så fina,som resten av mitt lov. på lördag åker jag och tältar på hästön med öl och härliga människor, fiifan ett bättre avslut på mitt sommarlov kan det inte bli.

smek




-



"jag har aldrig sett dig sån här förut, när du är med honom så springer du jämt runt och fnittrar. och jämt innan han ska komma pratar du jätte mycket om honom, och så blir du jämt jätte glad när han kommer även om du har varit på as dåligt humör innan"













66?

Ha, det här går ju bra, så jävla typiskt mig, för lite mer än en vecka sen verkade det som en jätte bra idé att skaffa blogg och få skriva av sig lite, men förvånande nog skiter jag i det. Jag hittar ingen anledning att skriva och idén att få skriva av sig skiter sig. varför skulle jag vilja dela med mig av mina tankar här, varför skulle någon vilja läsa om dom. Ja det blir nog så, att jag kommer skriva när jag känner för det och inte för att jag måste.

har spenderat min tid med tim i en veckas tid nu, och ja jag är fortfarande här.

RSS 2.0