paolo roversi

Jag ägnar timmar åt att titta på hans bilder. här är  några av dom.





summertimes

På måndag åker käre Oskar hem. Det blir alltid lika tomt när han åker, trots att jag inte träffar han varje dag, är det en härligt känsla att veta att han är hemma, att jag skulle kunna träffa han  när jag ville. Även om det då bara är en kopp kaffe på balkongen med en massa skitsnack.


sloppy seconds

för att uppdatera historien om mina brännblåsor i ansiktet kan jag nu meddela att det icke var som trott. dem förökar sig som myggyngel, och om dom inte försvinner snart kommer jag börja tro att det är svinkopper på riktigt (hah???) och springa till läkaren.

varför jag bjuder på intressant fakta som denna är  nog just för att inget annat händer, mina dagar glider förbi med hiphop som känns och sjukt mycket tankar. ett och ett annat konstverk blir väl uppletat på datorn och ett glas vin slinker ner men inte mycket mer.









working class hero

kom nyss hem från sista dagen. känns så otroligt skönt, speciellt att få slippa arbeta i solen dag in och dag ut, och bra är väl att jag slipper det eftersom jag fått två brännblåsor i ansiktet????????? en mitt på näsan :(((
nu ska jag snart hem till korvtim och grilla och bara ha så jävla mysigt och skönt. morgon dagen bjuder nog på vin hos majs.




old school




17.35

imorgon är det sista dagen på jobbet och tur är väl det eftersom jag har somnat på gräset 3 dagar i rad nu. Det är bara så varmt hela tiden, och en sekund i skuggan, i det sköna gräset, får mig att tuppa av.



i storstaden

animal

död? på gränsen... jobbet tär och jag längtar mer än någonsin, precis just nu, till semestern på fredag.
Kan inte låta bli att repeata animal på högsta nivå när den ger såna grymma sommar känslor. bad, sol,iskall öl... eller varför inte bara kunna sitta uppe och käka popcorn och måla hela kvällen och natten,och att inte behöva gå och lägga sig samma tid som min femåriga lillasyster.
jap, det skulle sitta fint.

RSS 2.0