another brick in the wall


i lördags var första gången nånsin (skulle jag tro) som jag vakna upp och inte var bakfull. gött tänkte jag,tills mamma ringde och släppte lite bomber. min morfar låg på sjukhus och höll på att dö! jag bröt ihop. hundra minnen bröt ut i mitt huvud och jag var säker på att han skulle dö. men hah det gjorde han inte, en jävla oxe är vad han är.
vi firade med pizza och på kvällen kom tim.
söndagen var så bra som den kunde bli för att vara en söndag, mamma och pappa lindsköld bjöd på middag, vegetarisk spett  med halloumi och tzatsiki och fiiifan, lätt värt dyra pengar.

och nu. sitter och lyssnar på skitig jävla musik och funderar på titeln, uttrycket,låtnamnet, another brick in the wall. 
är det vad alla är?
det är nog vad alla är.
don´t be another brick in the wall.

jag är ju för fan knäpp,




tänkte lägga upp en grotesk jävla bild men det fick bli leonardo istället.

det finns en skog i varje flicka

judge


the cove


http://nyhetskanalen.se/1.1333105



Se den!

och pga tankar som virvlat i något som känns som en evighet, kanske jag har bestämt mig.
inge fisk?

nä, inge fisk!


killed music

det är knäppt vad söndagar gör med mig, alltid samma känsla alltid samma tankar. brukar alltid springa hem till tim och låta han i sin ovisshet rädda mig. men inte idag,konstigt nog. idag får jag rädda mig själv.
har bombat min dator med massa ny, gammal musik. musik som jag lyssnat på allt för länge men inte fått för mig att ladda ner. nu är det gjort. känns förbannat skönt, den börjar kännas halv full igen,itunes.


californication? jaa. inte tim men det får duga.


out

blip



Californication for president!!


kulturnatten

hej idag har det hänt saker.
jag vakna med ett fotavtryck på benet,
och jag satte mig ovetande och kissa på en totalt ner kissad allmän toalett.





it is outrageous





gilf




george w bush



paris hilton


www.burrocks.com

jag har pluggat i sex dagar i rad nu, precis som en hästtjej. en nörd! jag är en nörd. jag har aldrig nånsin pluggat så här mycket, och aldrig brytt mig förut heller. och inte fan vet jag om jag gör det nu heller, jag bara gör det. för att det måste göras. duktig är jag iallafall, som satan.
känns dock rätt surt att det är det ENDA jag gör. har  ingen tid att träffa min pojkvän och inte mina vänner heller för den delen. jaja, det lönar sig kanske i framtiden. what comes around goes around.

aja idag är jag iallafall sur, med oskar, för oskars skull. han kom nämligen tvåa i en företagstävling han var med i.och förlora med 1 poäng,1 POÄNG.så var det en jävla tant jävel  med sääämsta jävla idéen som vann, starta ett jävla forum för att andra klago tanter ska kunna klaga så andra människor med inget bättre för sig ska kunna hjälpa de med dessa jävla klagomål. Inte för att hennes idé nånsin kommer hända, och inte heller gå igenom.
hur som helst sitter oskar på en idé som är unik och BRA, som han desutom har genomfört och gjort ett företag av!
www.burrocks.com





du har en fågel





ehh vafan??  den äger.


insikt

jag frågar mig om och om igen vad det är för fel på mig.
och efter 100 olika svar har jag kommit fram till, inte ett jävla skit.
det är lika mycket jag som alla andra runt omkring mig. Alla frågar sig nog vid en punkt eller annan vad som fan är fel på dom. och ja jag tror alla tänker dessa tankar, även de självgoda "det är inget fel på mig,jag tänker aldrig,jag spelar bara tv-spel" killarna, som påstår sig aldrig ha haft problem med någonting, må dåligt vad är det?, killarna.även dom. det är inte bara tjejer som är emotionella, även om de nämnda vill tro det.
och om nu varenda jävel tänker dessa tankar, hur kan då svaret vara att alla är fel. Nej, det är inget fel på allihoppa, det är våra samhälls-förstörda och självkritiska hjärnor som är felet.

och det lustiga med detta är att jag tror de flesta vet det om det här, det är bara det att  det inte en jävel som blir påverkad. och ärligt, inte jag heller. Även fast jag har fått en insikt som känns för stunden ska förändra mitt liv, så kommer jag imorgon tänka samma kritiska tankar, som ja de flesta gör varenda dag, och tänka att skiten jag kom på igår, den är lika meningslös som tankarna man tänker varenda dag. För vad händer , ingenting! ingenting förändras.


carpe mother fucking diem


sug mig

hours of illness and wiseness


sitter och lyssnar på lite härlig hiphop, har precis pluggat 4½ timme ?! jag som suger på att plugga,så fan vad stolt jag är! trots det är jag inte färdig.  jävla klemakterie kossor som bombar med uppgifter. borde fira hur som helst.... en dusch. kan ju va lägligt,mitt hår är äckligare än.....könsorganet efter en vecka på festival utan dusch.  rätt äckligt.

aja ska fira med en dusch nu,
jag borde verkligen inskaffa mig en stereo på toan. eller iallafall en radio så det inte blir så satans tråkigt att duscha ensam.

aja baj






bild från förra helgens halloween party

skrob

bless you...and your shitty society.



skrob

äppelpajsvin och blåbärsshot i fredags. mmmmm.
synd att jag inte kände någon smak över huvudtaget med min jävla förkylning. Jag hade det iallafall riktigt kul största delen av kvällen, men som vanligt är jag ett jävla virrvarr av känslor så fort jag får i mig lite alkohol, så känslorna rusade som alltid.
spelningen med all for nothing igår var likamed 15 betalande gäster och ett brandlarm som gick. Men det var kul, jag mådde som jag förtjänade efter kvällen innan så det kunde vart bättre. Men riktigt kul att se young ones, för åh va  bra är dom.





RSS 2.0