-


-

söndagar....

DEADFEST

Vi fick skjuts av någon vi anade va påtänd. Har aldrig varit så nervös under en bilresa i hela mitt liv. GALET!
missa första bandet pga honom, fick reda på att something inside blivit inställda, vilket betydde att 3 av 4 bra band ställt in haha, (values,young ones och something inside)
Några band förvånade sen FLOORPUNCH. En scen som sägs grundas på att få ut sitt hat och det arga och så är det mest leenden man ser.VILKEN KÄNSLA! SJukt hur det märktes att FP var de som taggades.
Hotellrum med timpan, som är det mysigaste jag gjort. FrukostBuffé, trall på stan, några mer förvånansvärt bra band, några andra komersiella sugband och hemresa. 
Det var bra,det var mysigt. Trots att de flesta bra band ställde in!

floorpunch hehe

snöfall

Sitter i här i mina långkalsonger som är i princip det enda jag använder inomhus, precis mulat i mig massa klementiner,stinker vitlök och har såna sjuuka sommartankar... två nätter i rad,tusen tankar som får mig att längta tillbaka och framåt! 
dansa full till slagsmålsklubben,bli känslofylld till atmosphere,drömma till lars winnerbäck, lyssna på åskan på altanen i hampetorp,grilla,dricka öl i solen, bada i SJÖAR, pussas i vattnet,picknick uppe på berg, mallorca,snorkla, äta goooodmat, bli bränd, bli röd, bli något som liknar brun och sooooolglasögon!!

det ligger ungefär en meter snö utanför mitt fönster,herregud, vart fan är våren.sommar?



Pulkafest

alla dissa... så jävla dåligt stil när man har ändrat datum och skit för att folk ska kunna komma, men aja, sebbe,tim jag och olle. fint väder,fika högst uppe på backen men solen i ögonen.varm choklad, mackor, kakor! Vi kunde inte ha valt en bättre dag. och åh va götttt det känns i hela kroppen efteråt.
hem och spela burnout. mat, film, mys.


snart är det vår....


remember to aim

sitter och har precis mulat i mig pommes med lillebror och ska snart springa iväg på klassfest. inte överdrivet taggad, men efter det kanske de inte tror att jag är en dryg jävel som håller käften hela tiden. ajajaja

idag är det lov... och det är nog första gången jag inte jublar av frihet för ett.... tanken på att jag fortfarande har mycket saker att göra i skolan som skulle vara färdigt idag och att jag får trippel upp veckan efter lovet är inte såå satans kuuuuul.
bajs
kiss
nu ska jag till adolfsberg och dricka vin med mina efterblivna klasskamrater och förhoppningsvis fylle ringa timmm hela kvällööön.

funderar på att skriva lite om deadfest nästa inlägg.... om jag någongång får fisten ur röven.

hejs.

lins

jag har precis lärt mig att man typ blir hjärnskadad om man sitter för nära datorn med linser i. Hela huvudet börjar snurra och man ser dubbelt och grejjer. coolt.  så klart jag går och tar av mig dom, för orkar fan inte vara en mormor och sitta 1 dec från datorn för att allt inte ska snurra så mycket. och då går min lins sönder!!! det är andra gången DEN HÄR VECKAN !! i onsdags eller nått hade jag sönder den andra. helt cp. jag tror jag fan är för stark för mina linsersbästa... har haft linser en vecka (!) och haft sönder båda två... :(:(


ironfist


.

fan va fin wish you were here är och fan va bra att olle finns!



what if jesus and judas were lovers?


.

kom och tänka på att jag bara gjorde ett enda frågetecken i det förra inlägget, fast hela inlägget var en fråga i princip. crazy!


all you have to do is to follow the wormes.

Sitter och funderar lite på vad som är verkligt och inte. Det är sjukt hur smarta,djupa och kloka saker man kommer fram till på natten i sin säng precis innnan man ska somna. saker man ska säga, hur man ska formulera sig, ord som låter klyftiga, tankar och känslor man sätter punkt på och djupa helt och hållet realistiska tankar. Ibland vaknar man dagen efter och tänker, "aha, jag är ju fan rätt smart, så där kan jag ju ....."
Men oftast vaknar man och tycker det man tänkt är mest ordbajs och att man aldrig skulle våga,vilja eller tänka sådär. Aldrig i morgonljuset. 

Frågan är då vad är verkligt?  Det man tänker för sig själv i mörkret när ingenting stör ens tankar, eller tanken som slår en när verkligheten faktiskt är runt om en.
Kanske är det så att man vaknar och ens tankar styrs av intrycken runt omkring en, eller att man genast börjar tänka på vad andra skulle tycka om en om man skulle tänka så som man gjorde natten innan. Verkligheten ser inte likadan ut som den gjorde natten innan.
1. Är det så då att det man tänkt är lika smart som man inbilla sig och att det bara är ens egna sociala problem som står i vägen. Som att faktiskt våga säga de ord man tänkt på.2. Eller är det bara tankebajs, och inte vad man igentligen tycker. 

om det är det förstnämnda är jag djupare än dalai lama.



RSS 2.0