tisdag

gissa vad? jag vaknade klockan TIO idag, igen. och av mig själv den här gången???! om jag inte var jag skulle jag tro att jag var en en tant på 80 bast eller något!
eh..ah juste. jag börjar bli en tant som wimp säger. (han säger vuxen, men enligt säkra källor är det samma sak)

träningen igår gick inte så underbart, hade lika mycket energi som en fiskpinne. jag kom på när jag kom dit att jag inte ätit på länge. så jag började må illa och annat mysigt.
tror ingen såg min spermafläck, det var en kille som tittade på mig lite misstänksamt, men jag anar att han spanade inte mina sexiga svettfläckar och inte den mysteriska sperma fläcken.

idag har jag dagen fullspäckad , som resten av veckan. känns najjjs.


så här skulle jag troligtvis se ut som man.fett med brudar skulle jag få iallafall.

 

 


!!

shiit! min buss går om 5 minuter och min träningströja har en fläck som ser ut som sperma.... är det sperma? kan jag åka iväg med en tröja som har en sperma liknande fläck på sig?
"shit den där tjejen tränar i en sperma ned kletad tröja"

ah hellre det än tjejen med den nerbajsade tröjan.

ops måste springa nu.

god dag

tycker synd om er som faktiskt kikar in på den här skiten ibland, jag suger på det där med uppdateringar.
idag har hur som varit en händelserik morgon.
jag vakna hos tim , klockan TIO, första dagen på lovet, vilket firande. Tim ställde klockan ;(
vi har hunnit haft krig och hunnit lekt med dogsen. eller tim, för hundarna blir galna när man leker med dom , och jag blir hfdlahkfsdksdrädd. jag har hunnit åkt hem och jag har glömde bort hur man gjorde kaffe, tack vare alarmet klockan 10 tror jag. jag har spillde ut lite av det färdiga kaffet på foten och vart skållad (eh stavning) och brände sönder tungan. jag glömde fodralet till  min ipod i mina byxor,*tyckte det kändes lite knöligt vid låret*.
(jo jag lekte lite med ipoden när jag gjorde nr 2, alltså bajsade, och la fodralet i byxorna, sen glömde jag bort det när jag var färdig)
och strax ska jag åka och träna.

idag har jag och olle känt varandra i 3 år. funderar på att rita en teckning åt honom.



gomorron

..




timp wimp och jag



sugar skull


och lite shipwreck ad.


lördag










middag hemma hos steffie med för.mycketvin tacos och jäkligt härliga tjejer. vidare hem till linnea och Kaos.en hel jäkla knäpp kväll.
dagen efter sitter blykebban på rätt stadigt, oboy räddar min kväll.


lennart är en jordgubbe




Tänk vad underbart det är,att ingen behöver vänta ett enda ögonblick innan de börjar med att göra världen bättre på något sätt.

I juni 2009 beräknades USA:s pågående krig efter den 11 september 2001 ha kostat 867  miljader dollar. Kostnaden för kriget i Afganistan som inleddes i oktober 2001 passerade 190 miljader dollar och kostnaden för kriget i irak som inleddes i mars 2003 var uppe i 677 miljader dollar.


RSS 2.0