...3


hur kom dom dit?

på nått vänster blev min dag med 15 kronor på kontot till en helkväll på satin. det var inte mycket folk där, med tanke på att det var en måndag, men desto mer taggade var alla som var där. Jag hade svin kul.
och på något annat konstigt hörn har jag fått en gratis kväll på krogen idag. låter underbart men inte idag, idag måste jag tacka nej. har ett o annat att reda ut.



besökte clara och hennes nya hund igår.


morgon i soffan

(sitter och lyssnar på atmosphere- sunshine, dom har ett ljud där i som påminner som fan om ljudet i supermario,när man tar guldpengar, du vet? jag kunde inte förstå vad det var som lät hela tiden, "vafan, är det albutt som spelar eller.... han sover ju?.... men vafan, ljudet är för nära för att vara han. eller är det hans mobil?eller min mobil?...." och huvudet gick i ugglevarv,och jag kunde verkligen inte fatta vad det var som lät. tills dom sista sekunderna då jag förstog att det var låten.)

jag inviger min morgon med ett par mackor och kaffe. Hela tjugo i två blev min morgon invigen,ja nu har jag ju ingen pojkvän här som väcker mig runt 10 på morgonen varje dag. jag visste inte ens att jag kunde sova så länge nu för tiden.
Snart ska jag möta upp lea, så fort jag drar soffan ur röven. frågan är bara, vad gör man utan pengar? jag äger officiellt fortfarande bara 15 kr på kontot.

fan mitt kaffe smakar skit idag, undrar om det var sump kvar i? för inte smakar det okej. tror på ideologin att om man inte diskar kaffe kokaren allt för ofta sitter den goda smaken kvar, och den goda smaken byggs bara på mer och mer ju mer man kokar nytt kaffe. Ungefär som en stekpanna som inte får diskas med diskmedel för då försvinner det naturliga fettet ur den. 
kan vara av lathet, har inte riktigt listat ut svaret än.





bekräftat! drack upp kaffet och kom till botten, vad hittar jag inte där? jo, ett sump täcke som ligger där mjukt och täcker hela botten.
esch måste haft otur idag.

söndag



det är söndag natt och mina linser skulle inte kunna skava mer än dom gör nu. det blir en ensam natt och jag önskar verkligen att jag hade en bra bok att läsa. godnatt

...2

nu sitter jag här, på min göra-ingenting-men-ha-gött-som-fan-iallafall-dag, och har ätit pizza. jag gör ingenting men det är fan inte gött. har spritter i hela kroppen och mest av allt vill jag bara ut och dricka öl. men mina 15 spänn på kontot räcker knappast långt.


...

idag är en såndär dag när musik och jävla massa kaffe får duga...

go


pics


 


































Tim tar studenten.



Thea fyller 5.






skum drum

Igår morse drömde jag att jag hade varit på festival ute i öknen, och när jag skulle gå därifrån hittade jag en ensam liten söt och rädd hund. Efter jag suttit och klappat på den ett tag och fått den att känna sig lite trygg bestämde jag mig för att ta med den hem. Precis då kom Tim och slängde sig precis på den, så att den mosades....
Det visade sig att Tim hade varit och kissat och la sig bara i sängen igen. Han hade lagt sig precis där hunden var i min dröm. Jag vaknade och blev förkrossad. :(




sen veckan









Dom första två är sen i måndags när det var öl i hästhagen och de andra från när vi vann krampen i tisdags. Ser ni min karro anda?  Det är verkligen lika med noll, spenderade den största delen utav krampen med att ligga i gräset och sova...

Imorgon är det fan skolavslutning. galet, den sista tiden har bara rusat iväg.

som vilken måndag som helst

"If I had one hour to live, i'd spend it in this class because it feels like an enternity."


love

Han är allt bra fin ibland. <3


det är kul

... hur saker och ting kan förändras. Jag har,ändå sen "blogg-trenden" startade, varit en motståndare mot hela blogg grejen. Har inte fattat vad hela grejen med allt va. Varför skulle man vilja läsa om andras liv? desutom sög alla bloggare jag hade läst på att skriva. Trots det skaffade jag en egen blogg, mestadels bara för att få skriva av mig, men alla andras bloggar var fortfarande minst lika dåliga som innan.

Tills för någon minut sen, då jag kom på mig själv med att faktiskt verkligen gilla bloggar. Jag ägnar den största delen av mitt dator sittande med att läsa andras bloggar. Det är så jävla underhållande! Och mer än ofta
inombords-klagar jag på andra som inte har en blogg, för jag vill fan läsa om deras liv med. Även om det bara är lite och mestadels skit. SPELAR INGEN ROLL.
Dock så skriver jag fortfarande i min blogg mest för min egen skull. Jag har inte speciellt många läsare, men det gör inget. DET SPELAR INGEN ROLL att jag bara skriver lite och mestadels skit, gillar min blogg ändå.


RSS 2.0