the way you look tonight

om det inte vore för himlen som rasat över mina fötter skulle jag aldrig stannat

f


24

Hur ska man förhålla sig till människor som knappast är något annat än utropstecken på två ben?
sakta men säkert sätter jag igång min hjärna igen. Den är fortfarande inte speciellt aktiv, men det finns nog en framtid för den trots allt. känns bra

19-02

Jag var på 20års fest. Jag drack vin, jag drack öl. Sjöng lite, grät lite, dansade betydligt mer men mest var det nog skratt hela kvällen. halv 6 på morgonen kom jag på att kvällen nog inte kunde bli roligare sorligare och mer snurrig än den redan var, så jag gick hem. Idag har jag inte så mycket att säga om gårdagen för mycket mer minns jag inte. det var kul.

morning sunshine

hemkommen, utmattad, sinnessvag och trött trött trött. Och då spenderade jag största delen av kvällen på ett café.
vänner <3

fredag=

lov. jag ska njuta av att för första gången på fem månader vara totalt ledig (förutom skolarbete). Slutade nämligen mitt jobb igår. undrar vad fan jag nu ska göra på all min lediga tid?

inspiration

Det är nog det jag gör mest just nu, letar inspiration. Någonting som får igång min hjärna, min kreativitet. Är så trött på alla uttalade ord. Har lust att träffa alla mina fina vänner och skita i alla måsten. Fast det är nog mest lust, för mest av allt borde jag skita i alla fina vänner och ta tag i alla måsten, eftersom dem har släpat efter mig i månader nu. Men borden har jag struntat i att lyssna på förut, så det gör jag nog nu med, och drömmer lite mer.
Paul smith
Fotograf Sarah Moon. som även har utställning på fotografiska i sthlm nu.
fotograf Anna Malmberg. som varit min favorit fotograf ett bra tag nu.

FAK



<3

hunting and gathering är mitt ,måndagen den 14 februari, tips. Med den absolut mysigaste killen och den vackraste tjejen.

vid havet

Jag spenderade min helg i Oskarshamn. En mysig liten hamnstad med en hel bunt men härliga människor. Det är otroligt skönt att få miljöombyten ibland. Solen har strålat och de har dem mest magiska second hand butikerna där.

RSS 2.0