rain check

Sitter och funderar på om jag orkar börja plugga eller om jag ska hoppas in i duschen och raka typ hela kroppen. Borde verkligen göra det sista nämda,liknar en långhårig igelkotte.... eller så stannar jag true feminist och är hårig ett tag till.
Just nu vill jag iallafall ha en pizza och en lång jävla powernap innan jag ska öla ikväll.


i'm blue



hittade webcam på skolans bärbara....

söndag



bad brains och plopp :))))

If the Devil had a face it would look like mine

not!
kolla bara på kortet innan...

future, looking good

Jag har fått reda på att jag antagligen ska jobba tre veckor, att jag antagligen ska till gotland, och att jag antagligen ska till fluffest i sommar. många antagligen, men många BRA antagligen.

hahahah, webcam <3 mig.
måste fan sluta.


champinjoner

hahhahaha jag är ju cp, det stavas ju champinjoner. jag googla det. hur fan kunde jag tro att det hette champion, man uttalar det ju helt olika t.o.m. måste fan säga varje ord högt innan jag skriver dom.

score

fy satan i gatan vad duktii jag är!! Har suttit och pluggat i två timmar och tio minuter nu, precis som jag gjort varenda dag efter skolan dom senaste tre dagarna. Äntligen, äntligen har min lust och angagemang för något i skolan kommit tillbaka till mig;D lovely. nu ska jag trycka i mig en champion(eller vänta, stavas det så?) macka och unna mig att åka till Tim. (ps. låter som en häst- skol nörd :(((( dubbelhaka. så får det va för snart äre lov.puss )



019

midnight depression

nu sitter jag här, en timme och 26 minuter efter jag avslutat mitt matte B nationella. det är krig i skallen och Dj Aligator i öronen. Satt och funderade på vad jag skulle sätta på för musik som kunde muntra upp mig även bara för en stund. Det enda som poppa upp i mitt huvud vad blow my whistle bitch.....inte alls uppmuntrande,mest tragiskt.    Men nu är det dock inte den längre utan nu är det voff like a dog.....          ja, det var antingen den eller I wanna suck on your lollipop. Vilken förövrigt är väldigt pedagogisk.        inga vidare kommentarer.
off to school

resultat

Jag har så länge jag kan minnas hatat söndagar och det har nästat alltid resulterat i att jag inte kan sova.... måndagar får lida.  Vaknade av små söta pussar och bamse kramar av tim, men det hjälpte inte så här sitter jag utslagen och till gränsen att doppa huvudet i tangentbordet. zzzzzzzzzz.

Har haft en så jäkla fin helg! fredag fixade sötemaja ost,ost,ost,ost,kex,kex,kex,kex,jordgubbar,vindruvor,cider, och marianne kulor och jag har säkert glömt något men mm mm mmmmm. sen blev det utgång till Strömpis och hah va vi hade moves.love it.  lördag var en sån dag när man inte gör något särskilt men ändå lyckas dagen bli perfekt, jag ägnade nog nästan hela min dag åt att skratta åt tim. det finns nog ingen roligare. hahahah bara jag tänker på hur jävla knäpp och dum i huvudet han är får mig att skratta! verkligen, helt väck är han.





life is a bitch

mama maMr. Thomas is in love with the world today
mama maMr. Thomas swinging around in treetops
He´s on his way to your house

det är precis vad jag behöver just nu, lite mr. thomas och skön jävla fiol.
hur kommer det sig att det finns så sjukt mycket idioter där ute,och att helg efter helg blir Kaeos? Och att Jag fan börjat flippa på varenda jävel också.....? Är bara så jävla trött på folk som yttrar sig om saker dom 1,inte vet ett skit om, 2.inte rannsakat sig själva, och säger därför emot sig själva. Säger alltså en sak, men när det kommer till verkligheten skulle göra precis tvärt om, 3. folk som är pryda. alltså så jävla känsliga när det kommer till ALLT. Det där är dåligt, det där är ohederligt! 4, folk som är EGOISTISKA, och tro mig,du kan vara egoistisk på mer sätt än att bara prata om dig själv.  heheh svordomar..men så får det vara.


sjukt hur street-smart jag är.

.

idag är en dag då allt........................................
idag är ingen bra dag.



thea




what are you doing with your time?

jag har varit så sjukt upptagen denna vecka av spelningar hit och dit. H20 som spelade i tisdags, break the molds första spelning i torsdags där också dead reprise, panikliv och let me out spela och igår morse kravla jag mig upp lagom pigg efter dagen innan hos tönnies och tittare på break the molds andra spelning! Det har hur som helst varit sjuukt grymt, och igår bjöd olle mig på Avatar i 3d. andra gången jag såg den men satan i gatan va bra den är!!!
Hatade världen och älskade avatar världen efter vi såg den åter igen.... vill också leva i en icke materalistisk,icke egoistisk värld. mmmmmmmmmmmmmmmmmm







RSS 2.0