all you have to do is to follow the wormes.

Sitter och funderar lite på vad som är verkligt och inte. Det är sjukt hur smarta,djupa och kloka saker man kommer fram till på natten i sin säng precis innnan man ska somna. saker man ska säga, hur man ska formulera sig, ord som låter klyftiga, tankar och känslor man sätter punkt på och djupa helt och hållet realistiska tankar. Ibland vaknar man dagen efter och tänker, "aha, jag är ju fan rätt smart, så där kan jag ju ....."
Men oftast vaknar man och tycker det man tänkt är mest ordbajs och att man aldrig skulle våga,vilja eller tänka sådär. Aldrig i morgonljuset. 

Frågan är då vad är verkligt?  Det man tänker för sig själv i mörkret när ingenting stör ens tankar, eller tanken som slår en när verkligheten faktiskt är runt om en.
Kanske är det så att man vaknar och ens tankar styrs av intrycken runt omkring en, eller att man genast börjar tänka på vad andra skulle tycka om en om man skulle tänka så som man gjorde natten innan. Verkligheten ser inte likadan ut som den gjorde natten innan.
1. Är det så då att det man tänkt är lika smart som man inbilla sig och att det bara är ens egna sociala problem som står i vägen. Som att faktiskt våga säga de ord man tänkt på.2. Eller är det bara tankebajs, och inte vad man igentligen tycker. 

om det är det förstnämnda är jag djupare än dalai lama.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0